80 jaar word je niet zomaar

Dat vieren wij graag met u!

 

 

Welkom bij De Witte Garantiemakelaars Al 80 jaar verkopen wij met veel plezier en heel succesvol woningen. Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in deze regio maakt dat wij huizenkopers weer terug zien als zij op zoek gaan naar een nieuwe woning. Een duidelijk teken van waardering van onze klanten. Bij ons team staat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant dan ook centraal. 

Ons kantoor is gevestigd op een gunstige locatie midden in het centrum van Vlaardingen, waar voorbijgangers gemakkelijk binnenlopen. Met uw woning in onze etalage bent u verzekerd van optimale aandacht van veel woning­zoekenden. 

Waarom kiest u voor De Witte Garantiemakelaars?  
Wij zijn aangesloten bij de NVM. Een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit, onbesproken gedrag en ethiek. U kunt erop vertrouwen dat wij alleen uw belang behartigen.  

Ons uitgebreide pakket aan marketingmiddelen  
Het positioneren van uw woning in de markt is een belangrijk onderdeel van de verkoop. Wij schakelen voor elke woning een verkoopstyliste in, maken professionele foto’s, een video en plattegronden en zorgen voor een optimale presentatie op o.a. funda.nl, dewittegarantiemakelaars.nl en social media. Wij adviseren u over alle andere marketingmiddelen en het beste moment om deze in te zetten.

De unieke garanties van Garantiemakelaars

PresentatieGarantie
Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dat kan. Uw Garantiemakelaar zet alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreekt u wat goed voor uw woning zou werken. Uw Garantiemakelaar adviseert u graag op basis van zijn ervaring en kennis. U bepaalt uiteraard zelf hoe ver u wilt gaan.  

TevredenheidsGarantie  
Ons doel is uw enthousiasme, is dat niet gelukt bepaalt u uw eigen korting op de courtage.  

ContactGarantie   
Niets is zo vervelend als om vijf over vijf met een dringende vraag zitten en uw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kunt u uw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer kunt u 24 uur per dag in contact komen met uw Garantie­makelaar. Liever een korte vraag stellen via internet?   Via onze site kunt u van 17u - 23u op de live chat terecht. Uw Garantiemakelaar staat altijd voor u klaar.  

BezichtigingsGarantie   
Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat uw Garantiemakelaar ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als de kijkers en u liever buiten kantoortijden een bezichtiging willen laten plaatsvinden, dan zal uw Garantiemakelaar zijn best doen om dit mogelijk te maken.

AnnuleringsGarantie   
Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht uw Garantiemakelaar u niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten.   

Onze resultaten  
Al 80 jaar zijn wij een als een 'Rots in de branding'! Veel huizen worden via De Witte Garantiemakelaars verkocht en daar zijn we best trots op! De doorlooptijd - de tijd dat uw huis te koop staat - is een stuk korter bij De Witte Garantiemakelaars dan bij de gemiddelde makelaar. Bovendien weet De Witte een hogere verkoopprijs te realiseren door een realistische kijk op de vraagprijs en scherp onderhandelen.  

Hoge klanttevredenheid  
Onze gemiddelde score op funda.nl is een 8.7 !  De Witte Garantiemakelaars streeft ernaar continu haar dienstverlening te verbeteren. Om te weten waar onze verbeterpunten liggen, vragen wij al onze klanten deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Bekijk eens de reviews op www.dewittegarantiemakelaars.nl om te zien hoe onze klanten ons waarderen.   

Neem snel contact met ons op middels deze link voor een vrijblijvend gesprek of een mooi aanbod!

Verkoper van mr. L.A. Kesperweg 5 f
10

Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen en dat voor een mooie prijs! Het ging erg vlot en de service was top!

van Markus
8

Goede foto's en presentatie. Bekendheid van De Witte erg belangrijk, staat bekend als een van de beste makelaars.

Anoniem
10

Deskundig advies mbt aankoop van de woning, erg vriendelijk in communicatie, goed resultaat bij de onderhandelingen

Lees meer
Terug
Recent bekeken