Nieuws

Minder hypotheken met NHG

Een huis kopen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is momenteel niet makkelijk. Het aanbod aan huizen is sowieso al erg krap, zo schreven we afgelopen keer, daarnaast stijgen de prijzen zo hard dat ze vaak boven de NHG-grens uitkomen.

Minder verkopen, hogere prijzen

In het laatste kwartaal van 2017 daalde het aantal woningverkopen met zes procent, de eerste daling sinds de crisis. Het aanbod lag in die periode liefst 36 procent lager ten opzichte van een jaar eerder. De prijzen stegen daarentegen weer flink.

Maak je energielabel definitief

Sinds twee jaar is het verplicht om bij verkoop van je huis een energielabel te overhandigen aan de nieuwe eigenaren. Wie dit niet doet, riskeert een boete van maximaal 405 euro. Een flink bedrag en daarom voldoende motivatie om snel het te regelen.

Verkoper van Delftseveerweg 29 a
9

Wat ging de verkoop snel zeg. Door een scherpe prijs op de markt te zetten binnen 3 weken ons huis verkocht.

Anoniem
10

Ferry is flexibel en heeft ons erg goed geholpen. Doordat wij tijdelijk in het buitenland verbleven was dit wellicht geen standaard aankoop, maar alle medewerkers van De Witte deden alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Ook bij vragen nadat de overdracht heeft plaatsgevonden, kregen wij alle medewerking. Klasse!

Cecile Brederode
7

We zijn erg tevreden met de rodleiding en informatie en communicatie van de makelaar.

Lees meer
Terug
Recent bekeken