Zaterdag 6 oktober kan het weer: zonder afspraak je droomhuis bekijken

Aanstaande zaterdag, 6 oktober, kun je tussen 11 en 15 uur zonder afspraak aankloppen bij misschien wel jouw nieuwe huis. Die dag is het namelijk weer tijd voor de halfjaarlijkse Open Huizen Dag en leiden de eigenaren je rond. Veel zien op één dag.

Maximaal gebruik

Open Huizen Dag is een niet meer weg te denken evenement: zonder afspraak huizen bekijken, dus maximaal gebruik maken van je tijd. Een beetje planning vooraf kan echter geen kwaad. Vooral wanneer je in een totaal andere omgeving gaat wonen. Neem in dat geval extra tijd om meteen die nieuwe omgeving goed in je op te nemen.

Kwestie van aanbellen

Op onze woningaanbodpagina’s staat duidelijk aangegeven welke huizen meedoen aan deze dag. Zit de gedroomde woning (of woningen, vanzelfsprekend) er bij, dan is het nog slechts een kwestie van aanbellen als je er bent. De huiseigenaren leiden je rond en beantwoorden je vragen. Voor specialistische vragen kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zijn tijdens de Open Huizen Dag goed bereikbaar.

Doe-het-zelf-plan

Omdat het een beetje een ‘doe-het-zelf-dag’ is, is het misschien verstandig om je iets meer in de materie te verdiepen. Op onze site hebben wij daarom een heel handig stappenplan samengesteld om je goed voorbereid door de dag te leiden. Nog een belangrijke tip: maak, in overleg met de verkoper, foto’s en aantekeningen. Dan kun je deze later thuis bekijken en gebruiken voor een vergelijking tussen de huizen die je hebt bezocht.

Koffie staat klaar

Wil je graag meer weten over een bepaald huis of zou je onze hulp kunnen gebruiken, weet dan dat je hartelijk welkom bent op ons kantoor. Niet alleen op 6 oktober, maar die dag hebben we in elk geval volle aandacht voor Open Huizen Dag. Ook bij ons geldt zeker die dag: loop binnen wanneer het jou uitkomt. De koffie staat klaar.