Dit hebben onze klanten ervaren...

van den Driesche
8

Geen commentaar

Coby Stork-Vuijk
8

Mijn huis is nog niet verkocht, ik ben heel tevreden met de hulp van het kantoor zijn heel hulpzaam

Mudde
8

Goede benadering van de klanten, komt energiek over.

Laura Nootenboom
8

Het intakegesprek was erg prettig en de reactieduur op e-mail verloopt volt. Een aandachtspunt is de accuraatheid op de presentatie tekst, het plannen van de bezichtigingen en de woning stond eerder online dan afgesproken. In het eerste concept van de presentatie tekst stonden veel fouten en na een aantal keer heen en weer mailen was het juist. Voor het plannen van de bezichtigingen word ik met enige regelmaat gebeld en dat geeft onrust tijdens een werkdag. Misschien is het handiger om de geplande bezichtigingen op 1 of 2 momenten per dag door te bellen om ze bevestigd te krijgen.

Jan van Eerten
10

Vanaf het begin tot einde van het verkoopproces een geweldige en duidelijke begeleiding . Uitgebreide hulp bij vragen en zeer snel verkocht voor een prima prijs. Top !!

Charlotte Jansen
10

Heel fijn contact en er word goed geluisterd naar je wensen.

R.Franke
10

Zeer kundige makelaar en een goede backoffice. De kennismaking en de planning waren duidelijk uiteengezet. bij elke vraag werd ik keurig op de hoogte gebracht.

Anoniem
10

Ons huis is erg snel verkocht. Dankzij de deskundigheid en het snelle schakelen van onze makelaar ook nog voor een goede prijs. Op dit moment zijn we nog bezig met afrondende zaken betreft onze oude woning en tot nu toe is de bemiddeling van onze makelaar daarin ook heel fijn.

Kievit
8

we zijn blij met onze keuze om de Witte garantie makelaardij te hebben gevraagd om ons huis te verkopen. We hopen op een snelle verkoop

Mevr. Rietdijk
8

Altijd goed te bereiken. Binnen een dag netjes en correcte antwoorden. Denken met je mee. Iedereen is vriendelijk. Alles is goed geregeld!

Mensing
8

Heel goed begeleid en goede afspraken

Jan van Eerten
10

Bij het eerste gesprek had ik al een uitstekende indruk van de makelaar (Ferry). Een huis verkopen geeft toch wat spanning, maar hij zorgde dat dat gevoel werd weggenomen. Als dan je huis binnen een paar dagen , voor de afgesproken prijs verkocht is (ook dankzij Isolde) dan kan je echt van 1000 procent tevredenheid spreken. Ook de hele verdere afhandeling was efficiënt en perfect geregeld door het back office , kortom absoluut aan te bevelen

Kievit
8

wij vinden de Witte makelaardij een fijne makelaar. Straalt vertrouwen en professionaliteit uit. we hebben al eerder een huis via/bij de Witte makelaardij gekocht en daarbij ook goed geholpen.

Jan van Eerten
10

Ik ben aangenaam verrast door de professionele , snelle en perfecte behandeling van de verkoop van ons huis.

Anoniem
9

Prima begeleiding en service. We werden uitstekend op de hoogte gehouden, ook al zaten we aan de andere kant van de wereld. Snelle en zorgeloze verkoop van onze studio.

Dhr. Droog
9

Heel goed aan te bevelen naar andere hel veel expertise Verder weer ik het niet meer 100 is wel erg veel 50 is genoeg. Ook op kantoor heel erg vriendelijk Beste wensen allemaal

Masteri
10

Tot nu toe ben ik met u tevreden.

Remco Franke
10

de persoonlijke benadering, en de vriendelijkheid hebben mij niet verder laten kijken bij een andere makelaar. Gevoelsmatig zat het goed, dus TOP! Zakelijk heeft de Witte een goede reputatie opgebouwd.

Anoniem
8

Makelaar was heel vriendelijk, heel duidelijk en rustig. Het was fijn om met deze makelaar samen te werken, ik zou ze zeker aanraden.

Dhr. Jan Pleijsier
9

We zijn zeer tevreden over de deskundigheid van onze makelaar hij heeft ons aangeraden een prijs boven de taxatie waarde te koop te zetten en hetgeen heeft geresulteerd in een hogere opbrengst van ons huis.We raden deze makelaar dus graag aan bij andere huizen verkopers.

de Roo
8

Goeie makelaar zeer vriendelijk en snelle verkoop van de woning super tevreden

Remmerswaal
9

Contact met zowel de makelaar als de dames op kantoor liep goed. Regelmatige updates. Afspraken werden keurig nagekomen. Appartement snel verkocht tegen een nette prijs.

Anoniem
9

Contact verliep zoals verwacht! Goede begeleiding en deskundigheid op alle fronten! Goed te bereiken, ook buiten kantooruren! Op alle vragen krijg je antwoord, niets is teveel! Je kan bellen, watsappen, mailen & bellen. Alles gaat in overleg! Je komt dus nooit voor verrassingen te staan! Kortom, een hele goede makelaar, voor als je jouw huis goed wilt verkopen! Een aanrader!

Krommenhoek
9

Indruk van een geroutineerde makelaar met een naar mijn mening no nonsens die je verlost van alle beren op de weg die ik meen te zien.

Goudswaard
8

Informatie en presentatie zeer professioneel en het proces voldoet tot nu toe geheel aan onze verwachtingen.

Sean Tol
9

Zeer professionele makelaar die graag een stapje extra doet. Neemt voldoende tijd voor je en is goed bereikbaar. geeft eerlijke adviezen. Kortom niks te klagen.

Hans Visser
8

Plezierig contact maar in mijn ogen niet altijd professional follow up. Bijvoorbeeld duidelijk uitgelegd van te voren dat ik in het buitenland verblijf en bezichtigingen 24 /7 kunnen plaats vinden zonder mijn (onmogelijke) aanwezigheid. Toch werd mijn toestemming hier voor gevraagd dus dit is schijnbaar niet gecommuniceerd

de Waardt
9

Ons huis staat momenteel te koop bij de Witte Garantiemakelaars en dit bevalt ons erg goed. Ferry is onze makelaar. Hij is betrouwbaar, heeft veel kennis en denkt mee waar nodig. Ook alle andere medewerkers zijn op de hoogte van wat er speelt en kunnen je meteen en adequaat helpen. Communicatie verloopt soepel en vlot. Zeer tevreden over alles tot nu toe!

Corrie de Jong
8

Ik ben tot nu toe zeer tevreden. Kennis van zaken en het vertrouwen. Ook alle medewerkers van de Witte Garantiemakelaars, zijn zeer meegaand en behulpzaam.

de Jong
8

Tot dusverre geen opmerkingen. Alles verloopt zoals beloofd en de tot nu toe geleverde diensten zijn kwailitatief goed te noemen

Noordijk
10

De makelaar heeft verstand van zaken en doet een stapje meer voor de klant.

Anoniem
9

Het contact verliep prima. Ons huis werd snel verkocht. Ook de verdere afhandeling was prima. Prettige makelaar

Bannink
9

Het eerste gesprek met de makelaar was erg prettig. Alles werd helder en duidelijk uitgelegd en hij nam ruim de tijd om alle soorten vragen te beantwoorden. Hierbij gaf hij blijk van een zeer goede kennis op het gebied van kopen en verkopen en wat daar bij komt kijken.

Dhr. Familie A. Bruinekool
9

Zeer deskundig en prettig in de communicatie. Goede kennis van de lokale markt en weet dat te vertalen naar de Dienstverlening .

Pleijsier
8

Makelaar kwam zeer vertrouwd over en had gelijk een oplossing voor onze toekomst

Anoniem
8

Dit is het 3e huis wat verkocht is door de Witte Makelaars binnen ons gezin. Alles was weer top geregeld.

Anoniem
8

Het contact met Ferry en zijn medewerkers hebben wij als goed ervaren. Ook bij kleine correcties en oponthoud hebben zij dit naar behoren gecorrigeerd. Boven verwachting is de woning snel overgedragen aan de nieuwe eigenaars. De Witte Garantiemakelaars willen wij dan ook van harte aanbevelen voor uw aan- of verkoop van uw woning!

Anoniem
9

ondanks ons digitale onbenul heeft De Witte ons er geweldig doorheen geloosd en de gehele transactie vlotjes en probleemloos verzorgd

Lammens-Veerhoek
10

Erg prettig contact, zeer vriendelijk en weet waar ze het over heeft.

van Tuijl
8

Goede en duidelijke informatie!

Zwanenburg
9

Gelijk een klik met makelaar. Daarna ook met andere medewerkers. Korte lijnen, goede afspraken, snelle afhandeling tot nu toe.

Voogt
9

keurig verzorgt en goede kennis van zaken

Martin Mooij
7

Prima service .

Burcke
8

De makelaar kwam rustig over en was duidelijk in haar verhaal.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar, Ysolde Houdijk, verliep bijzonder prettig. Het feit dat het huis zo snel en voor een goede prijs is verkocht heeft daar zeker toe bijgedragen. Maar los daarvan; ik vond de begeleiding van de verkoop bijzonder goed. Ik had er niet aan moeten denken, dat allemaal zelf te moeten regelen. Een makelaar heb je gewoon nodig, is onze ervaring. En De Witte is beslist aan te bevelen.

Anoniem
8

Perfecte service, snelle reactie op mijn vragen en uitstekende begeleiding bij de verkoop. Zeker een aanrader.

Dhr. A. van Pelt
9

de aankoop en verkoop is verlopen zoals verwacht, en daarbij zijn wij deskundig geholpen op alle vlakken, een fijne makelaar dus!

de Bruijn
10

Prettige samenwerking,duidelijke afspraken.

Mevr. V. Pothoff
10

Zowel Ferry als Ysolde waren enorm behulpzaam en ik kreeg altijd keurig netjes direct reactie na alle bezichtigingen. zo bleven wij netjes op de hoogte van alles. ook nadat ons 1e verkoop traject misliep door omstandigheden van de koper hebben ze direct actie ondernomen en meteen weer een vliegende start gemaakt voor ons om alles weer in gang te zetten waardoor onze woning alsnog binnen 1,5 week werd verkocht:-)

Anoniem
10

Wij hadden/ hebben een prettig contact met de makelaar, maar ook de dames op kantoor zijn heel behulpzaam en attent. Alles wordt heel goed gecommuniceerd.

Terug
Recent bekeken