Dit hebben onze klanten ervaren...

van Tuijl
8

Goede en duidelijke informatie!

Zwanenburg
9

Gelijk een klik met makelaar. Daarna ook met andere medewerkers. Korte lijnen, goede afspraken, snelle afhandeling tot nu toe.

Voogt
9

keurig verzorgt en goede kennis van zaken

Martin Mooij
7

Prima service .

Burcke
8

De makelaar kwam rustig over en was duidelijk in haar verhaal.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar, Ysolde Houdijk, verliep bijzonder prettig. Het feit dat het huis zo snel en voor een goede prijs is verkocht heeft daar zeker toe bijgedragen. Maar los daarvan; ik vond de begeleiding van de verkoop bijzonder goed. Ik had er niet aan moeten denken, dat allemaal zelf te moeten regelen. Een makelaar heb je gewoon nodig, is onze ervaring. En De Witte is beslist aan te bevelen.

Anoniem
8

Perfecte service, snelle reactie op mijn vragen en uitstekende begeleiding bij de verkoop. Zeker een aanrader.

Dhr. A. van Pelt
9

de aankoop en verkoop is verlopen zoals verwacht, en daarbij zijn wij deskundig geholpen op alle vlakken, een fijne makelaar dus!

de Bruijn
10

Prettige samenwerking,duidelijke afspraken.

Mevr. V. Pothoff
10

Zowel Ferry als Ysolde waren enorm behulpzaam en ik kreeg altijd keurig netjes direct reactie na alle bezichtigingen. zo bleven wij netjes op de hoogte van alles. ook nadat ons 1e verkoop traject misliep door omstandigheden van de koper hebben ze direct actie ondernomen en meteen weer een vliegende start gemaakt voor ons om alles weer in gang te zetten waardoor onze woning alsnog binnen 1,5 week werd verkocht:-)

Anoniem
10

Wij hadden/ hebben een prettig contact met de makelaar, maar ook de dames op kantoor zijn heel behulpzaam en attent. Alles wordt heel goed gecommuniceerd.

Jan Kees van der Kamp
8

Ter zake kundig

Anoniem
10

Goede communicatie door zowel de makelaar als de kantoormedewerkers. Goede afspraken, nette behandeling.

Dhr. Huiszoon
10

Prettige begeleiding en het gevoel dat zij echt moeite deden om de woning verkocht te krijgen. Waar de voormalige makelaar de boel beduvelde, is deze makelaar integer.

Mevr. Gisela vd Voort
7

Verkeerde vraagprijs bepaald, maar uiteindelijk toch goedgekomen. Niks was teveel gevraagd, kreeg altijd netjes reactie van zowel makelaar als verdere medewerkers.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar is goed en vriendelijk verlopen. Staan voor alle vragen open en staan altijd klaar voor de verkoper .

Anoniem
8

Vaak telefonisch contact gehad, aangezien ik zelf niet in Vld woon. Afstemming verliep zeer goed. Werd continue op de hoogte gehouden. Zeer tevreden.

Helmers-Hölscher
8

Gezien ik het huis van mijn vader verkoop, de woning niet ken omdat ik er zelf nooit heb gewoond wist de makelaar mij praktische zaken uit handen te nemen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Smit
8

Prettig contact. Goede kennis en vaardigheden bij begeleiding van de koop (kennis van gebreken en pluspunten tijdens het kijken).

Dhr. Van Til
9

Prettig intake gesprek. In onderling overleg/discussie tot vraagprijs gekomen. Altijd eerst (telefonische) afstemming alvorens stappen cq acties te zetten. Maw ik voel mij zakelijk en als klant netjes behandeld

Dhr. Reints
9

Op het juist moment te koop gezet, met advies van een interieurontwerpster, zodat de fotou2019s goed waren. Na het open huis was het direct weg.

Dhr. Reints
9

Op het juist moment te koop gezet, met advies van een interieurontwerpster, zodat de fotou2019s goed waren. Na het open huis was het direct weg.

Verbeek
10

Bereikbaarheid was goed, prettige medewerkers, onderhoud was plezierig en zeer meedenkend, eerlijk.

Mevr. Bresser
10

Fijne betrokken makelaars Ysolde en Ferry, met kennis van zaken. Goed geadviseerd over het beste moment om het huis te koop te zetten. Met een leuke actie ons huis goed in de markt gezet. Ook goed gebruik gemaakt van het eigen klantenbestand van de makelaar. Op de dag dat ons huis te koop kwam meteen voor een mooi bedrag verkocht. Zeer tevreden!

Weij
10

Direct na de kennismaking hadden wij een vertrouwd gevoel over de makelaar. Hij nam alle tijd voor ons, was o.i. zeer kundig. Gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen; geldt ook voor belafspraken. Zullen dit makelaarkantoor zeker aanbevelen. Geldt tevens ook voor de medewerkers op het kantoor.

Dhr. Smith
9

De makelaar heeft duidelijk uitgelegd wat de procedure was, de kosten vermeld en wat er in de markt was op dat moment. Begeleiding en advies tijdens het verloop van kijkers naar kopers was wat mij betreft prima!

Anoniem
10

Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen en dat voor een mooie prijs! Het ging erg vlot en de service was top!

Mevr. Van Nieuwenhuijzen
10

Het contact verliep heel goed. Er wordt snel gereageerd en genoeg tijd genomen voor diverse gesprekken. Prettige en persoonlijke samenwerking!

Anoniem
9

Nu voor de tweede keer in korte tijd gebruik gemaakt van de diensten van deze makelaar en we zijn niet voor niets 2 keer met De Witte in zee gegaan. Een fijne makelaar die luistert en meedenkt. Een aanrader!!!

Anoniem
9

Heel tevreden over de begeleiding en de adviezen die we hebben gekregen. We zijn blij dat we hebben gekozen voor deze makelaar.

van Herwijnen
7

Zoals eerder aangegeven is het een beetje vroeg voor een échte evaluatie. De start is veel belovend, medewerkers zijn deskundig en klantgericht. Wanneer de verkoop vlot verloopt tegen nette condities wordt die 7+ zeker hoger.

van Hees-Vredenbregt
10

Goed contact, niets is teveel. Fijne uitleg door Isolde. Overige personeel ook goed contact, mooie foto's. Toppie!

Anoniem
7

Het contact met de makelaar verloopt prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe enthousiast de eventuele koper wel/niet is. Alles is ook digitaal na te lezen wat de bevindingen zijn van de mensen die langs komen. Ook kun je zien hoe vaak je woning bekeken wordt.

Dhr. Admiraal
10

De Witte Garantiemakelaars is een goed samenwerkend team en hebben een persoonlijke en deskundige insteek bij de verkoop van de woning gehad. Het contact is snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!

van Til
9

Vriendelijke maar zeker ook ter zake kundige aanpak/behandeling

Dhr. e6d27d81-a6d0-4846-a3dd-017263b5fd76
9

Deskundig advies en enorm veel geduld wat nodig was t.t.v. 'de crisis' en er nauwelijks interesse was wat leidde tot een bezichtiging. Altijd snelle terugkoppeling na een bezichtiging met aandachtspunten of tips voor de volgende keer. Doortastend met goed realistisch advies voor de verkoper bij serieuze interesse. De tijd zat niet mee, maar uiteindelijk toch succes. Een bedankje waard!

Anoniem
9

Wat ging de verkoop snel zeg. Door een scherpe prijs op de markt te zetten binnen 3 weken ons huis verkocht.

Mevr. Vicky Theodossiou
9

Ferry en Isolde zijn zeer professioneel en hebben mijn huis zeer snel en voor een mooie prijs weten te verkopen. Ook de dames op kantoor waren goed op de hoogte van mijn dossier en snel in hun reacties. Reeds 3 woningen heb ik via De Witte garantiemakelaars verkocht tot volle tevredenheid.

Poot
8

Ferry is een vriendelijke, betrokken makelaar met een scherpe visie op de woningmarkt. Alle contacten met het kantoor verlopen vlekkeloos, afspraken worden nagekomen. Nu hopen op kopers!

van der Lee
8

Openheid en samnwerking.

van Duffelen
8

Zorgvuldigheid, netheid

A.M.I Ashraf Salman *
8

Ik hoop dat die gewoon snel word verkocht.

Anoniem
9

Zeer betrokken medewerkers. Goede uitleg. We werden op de hoogte gehouden van nieuwe woningen. We willen graag Makelaar de Witte aanbevelen als een deskundige, betrouwbare makelaar.

Anoniem
8

snel en vakkundig, alles zo geregeld en best snel verkocht gezien de rest van de huizen in mijn flat

Anoniem
9

Begeleiding en uitleg waren zeer goed en duidelijk. Niets was teveel. Mooie foto reportage. Kortom we zijn uitstekend geholpen in alles. Deze Makelaar is zeker aan te bevelen in alle opzichten.

Taylor-Koppenaal
9

De professionele aanpak sprak ons goed aan. Tot nu toe over alles tevreden.

Anoniem
9

Erg goed geholpen en begeleid door Ferry en zijn team! Huis is mede door hen snel verkocht. Helaas moet er nog een zin bij om aan minimaal 100 tekens te komen ;)

Anoniem
8

Prima begeleiding en goed benaderbaar voor vragen en opmerkingen. Ook de voorbereiding:styliste,fotograaf,kantoorpersoneel waren behulpzaam en vakkundig. Zeer tevreden!

van der Voort
8

Ik kan er nog weinig van zeggen, huis is vandaag pas in de verkoop gegaan. Wel de afspraken die al geweest zijn, zijn heel goed verlopen. Al het personeel is erg vriendelijk!

Anoniem
8

Ik heb een heel prettige ervaring met De Witte Garantiemakelaars achter de rug. Deskundige en vriendelijke medewerkers, die hun klanten serieus nemen. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen, ik kan niet anders zeggen!

Terug
Recent bekeken