Dit hebben onze klanten ervaren...

Smit
8

Prettig contact. Goede kennis en vaardigheden bij begeleiding van de koop (kennis van gebreken en pluspunten tijdens het kijken).

Dhr. Van Til
9

Prettig intake gesprek. In onderling overleg/discussie tot vraagprijs gekomen. Altijd eerst (telefonische) afstemming alvorens stappen cq acties te zetten. Maw ik voel mij zakelijk en als klant netjes behandeld

Dhr. Reints
9

Op het juist moment te koop gezet, met advies van een interieurontwerpster, zodat de fotou2019s goed waren. Na het open huis was het direct weg.

Verbeek
10

Bereikbaarheid was goed, prettige medewerkers, onderhoud was plezierig en zeer meedenkend, eerlijk.

Mevr. Bresser
10

Fijne betrokken makelaars Ysolde en Ferry, met kennis van zaken. Goed geadviseerd over het beste moment om het huis te koop te zetten. Met een leuke actie ons huis goed in de markt gezet. Ook goed gebruik gemaakt van het eigen klantenbestand van de makelaar. Op de dag dat ons huis te koop kwam meteen voor een mooi bedrag verkocht. Zeer tevreden!

Weij
10

Direct na de kennismaking hadden wij een vertrouwd gevoel over de makelaar. Hij nam alle tijd voor ons, was o.i. zeer kundig. Gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen; geldt ook voor belafspraken. Zullen dit makelaarkantoor zeker aanbevelen. Geldt tevens ook voor de medewerkers op het kantoor.

Dhr. Smith
9

De makelaar heeft duidelijk uitgelegd wat de procedure was, de kosten vermeld en wat er in de markt was op dat moment. Begeleiding en advies tijdens het verloop van kijkers naar kopers was wat mij betreft prima!

Anoniem
10

Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen en dat voor een mooie prijs! Het ging erg vlot en de service was top!

Mevr. Van Nieuwenhuijzen
10

Het contact verliep heel goed. Er wordt snel gereageerd en genoeg tijd genomen voor diverse gesprekken. Prettige en persoonlijke samenwerking!

Anoniem
9

Nu voor de tweede keer in korte tijd gebruik gemaakt van de diensten van deze makelaar en we zijn niet voor niets 2 keer met De Witte in zee gegaan. Een fijne makelaar die luistert en meedenkt. Een aanrader!!!

Anoniem
9

Heel tevreden over de begeleiding en de adviezen die we hebben gekregen. We zijn blij dat we hebben gekozen voor deze makelaar.

van Herwijnen
7

Zoals eerder aangegeven is het een beetje vroeg voor een échte evaluatie. De start is veel belovend, medewerkers zijn deskundig en klantgericht. Wanneer de verkoop vlot verloopt tegen nette condities wordt die 7+ zeker hoger.

van Hees-Vredenbregt
10

Goed contact, niets is teveel. Fijne uitleg door Isolde. Overige personeel ook goed contact, mooie foto's. Toppie!

Anoniem
7

Het contact met de makelaar verloopt prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe enthousiast de eventuele koper wel/niet is. Alles is ook digitaal na te lezen wat de bevindingen zijn van de mensen die langs komen. Ook kun je zien hoe vaak je woning bekeken wordt.

Dhr. Admiraal
10

De Witte Garantiemakelaars is een goed samenwerkend team en hebben een persoonlijke en deskundige insteek bij de verkoop van de woning gehad. Het contact is snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!

van Til
9

Vriendelijke maar zeker ook ter zake kundige aanpak/behandeling

Dhr. e6d27d81-a6d0-4846-a3dd-017263b5fd76
9

Deskundig advies en enorm veel geduld wat nodig was t.t.v. 'de crisis' en er nauwelijks interesse was wat leidde tot een bezichtiging. Altijd snelle terugkoppeling na een bezichtiging met aandachtspunten of tips voor de volgende keer. Doortastend met goed realistisch advies voor de verkoper bij serieuze interesse. De tijd zat niet mee, maar uiteindelijk toch succes. Een bedankje waard!

Anoniem
9

Wat ging de verkoop snel zeg. Door een scherpe prijs op de markt te zetten binnen 3 weken ons huis verkocht.

Mevr. Vicky Theodossiou
9

Ferry en Isolde zijn zeer professioneel en hebben mijn huis zeer snel en voor een mooie prijs weten te verkopen. Ook de dames op kantoor waren goed op de hoogte van mijn dossier en snel in hun reacties. Reeds 3 woningen heb ik via De Witte garantiemakelaars verkocht tot volle tevredenheid.

Poot
8

Ferry is een vriendelijke, betrokken makelaar met een scherpe visie op de woningmarkt. Alle contacten met het kantoor verlopen vlekkeloos, afspraken worden nagekomen. Nu hopen op kopers!

van der Lee
8

Openheid en samnwerking.

van Duffelen
8

Zorgvuldigheid, netheid

A.M.I Ashraf Salman *
8

Ik hoop dat die gewoon snel word verkocht.

Anoniem
9

Zeer betrokken medewerkers. Goede uitleg. We werden op de hoogte gehouden van nieuwe woningen. We willen graag Makelaar de Witte aanbevelen als een deskundige, betrouwbare makelaar.

Anoniem
8

snel en vakkundig, alles zo geregeld en best snel verkocht gezien de rest van de huizen in mijn flat

Anoniem
9

Begeleiding en uitleg waren zeer goed en duidelijk. Niets was teveel. Mooie foto reportage. Kortom we zijn uitstekend geholpen in alles. Deze Makelaar is zeker aan te bevelen in alle opzichten.

Taylor-Koppenaal
9

De professionele aanpak sprak ons goed aan. Tot nu toe over alles tevreden.

Anoniem
9

Erg goed geholpen en begeleid door Ferry en zijn team! Huis is mede door hen snel verkocht. Helaas moet er nog een zin bij om aan minimaal 100 tekens te komen ;)

Anoniem
8

Prima begeleiding en goed benaderbaar voor vragen en opmerkingen. Ook de voorbereiding:styliste,fotograaf,kantoorpersoneel waren behulpzaam en vakkundig. Zeer tevreden!

van der Voort
8

Ik kan er nog weinig van zeggen, huis is vandaag pas in de verkoop gegaan. Wel de afspraken die al geweest zijn, zijn heel goed verlopen. Al het personeel is erg vriendelijk!

Anoniem
8

Ik heb een heel prettige ervaring met De Witte Garantiemakelaars achter de rug. Deskundige en vriendelijke medewerkers, die hun klanten serieus nemen. Een aanrader voor iemand die zijn huis wil verkopen, ik kan niet anders zeggen!

Anoniem
9

De makelaar kent de lokale markt goed, houdt zeer goed rekening met de wensen en ideeen van de klant en speelt hier ook uitstekend op in, waardoor de woning zeer snel tegen een hele goede prijs is verkocht

Anoniem
10

Uitstekend adviesgesprek alvorens in verkoop Advies voor woningstylist gevolgd, hierdoor zeer mooie aantrekkelijke foto's Korte lijnen mbt contact bezichtigingen en vorderingen Passend proffesioneel advies tijdens de onderhandelingen met koper Zeer tevreden!!

Anoniem
9

Het verkoopproces is heel prettig verlopen: Heldere informatie voorziening, goede aanpak en management. Absolute aanbeveling!

Anoniem
9

Prima persoonlijk contakt kwam zeer deskundig over en gaf ons zeer goede adviezen. Wij denken dat door de tips die de makelaar gaf, ons huis eerder is verkocht dan dat gedacht hadden.

Anoniem
10

Deskundige makelaar, bijzonder goede uitleg en informatie. Begelijding en info tijdens verkoop prima in orde. De verkoop/aankoop van een huis kun je met een gerust hart aan hun overlaten.

Anoniem
9

Gedreven en profesioneel makelaar met goede contacten en kennis binnen de regio. Atijd direct geedback bij bezichtiging. Als erg prettig ervaren

Anoniem
9

Goede service, snel antwoord, prima. Kennis van de markt, deskundig. Informatievoorziening duidelijk en tijdig.

Anoniem
8

De Witte Garantiemakelaars heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn huis, kennis van de markt,omgeving en deskundig advies was zeker aanwezig. Binnen 3 maanden verkocht!

Anoniem
8

De makelaar was vanaf het eerste gesprek duidelijk en helder over werkwijze, kosten, verwachtingen betreft mogelijke verkoop, waarde van de woning en marktkennis. Adviseerde goed en kundig maar laat de uiteindelijke keuze over bijv de prijs aan de klant over (dus niet opdringerig). Persoonlijk contact met de makelaar tussen door was prettig. Ook contact met het personeel op kantoor was prettig. Afhandeling en terug koppeling zijn vlot en helder. Klein minpuntje: de indruk werd bij mij gewekt dat er ook op zaterdag iemand aanwezig is op kantoor. Dit is niet zo, men wordt dan doorverbonden met een telefoniste die de vraag noteert en later door geeft. Zo heb je dus niet gelijk antwoord op je vraag.

van Markus
8

Goede foto's en presentatie. Bekendheid van De Witte erg belangrijk, staat bekend als een van de beste makelaars.

Korpershoek J.P.
7

De procedure is duidelijk uitgelecht .

Teijgeler
10

Snelle reacties en afspraken. Duidelijke bevestigingen per email.

Don
8

De Witte Garantiemakelaars geeft me bij de verkoop van mijn ouderlijk huis een goed gevoel, in meerdere opzichten!

Marcel Heiszwolf
9

zeer prettig contact, goed bereikbaar, makkelijk bereid om advies te geven. denken met je mee.

van der Horst
9

complimenten over presentatie en de directe terugkoppeling na elke bezichtiging.

Gast
9

Heeft een goed vertrouwen gegeven, een mooie presentatie van de foto's en video en een goede voorlichting.

E.  Huiszoon
7

het contact is nog beperkt geweest, zodat een cijfer wellicht nog prematuur is. Verderop in het proces zal een cijfer van meer waarde zijn.

van Beek
9

makelaar bekend kantoor ook voor duurdere segment zeer redelijke prijs voor werkzaamheden

Anoniem
8

De Witte Garantie makelaars is voor ons een goede keus geweest. Na een valse start was alles snel geregeld en kon ons huis de verkoop in. 4 dagen heeft ons huis te koop gestaan! Verkocht!!

Terug
Recent bekeken