De Buitenplaats Van Ruytenburch

Verkoop fase 5 en 6 is recent gestart, plan nu vrijblijvend een kopersgesprek! 

Nieuwe ontwikkelingen op de Buitenplaats! De verkoop van de woningen in De Buitenplaats Van Ruytenburch gaat zeer voorspoedig. De ontwikkeling en realisatie van dit ambitieuze project gaan dan ook aanmerkelijk sneller dan verwacht. Recent gaven wij daarom het startsein voor de verkoop van de deelplannen fase 5 & 6 met in totaal 28 woningen. De totale maquette van het project als wel de nieuwe verkoopbrochures en aanvullende informatie zijn voor u beschikbaar op ons kantoor aan de Korte Hoogstraat 4a in Vlaardingen.


De nieuwe woningen - 19 Eengezinswoningen, 6  Patio-bungalows, 2  2^1Kapwoningen en 1 Vrijstaande woning - komen iets noordelijker binnen het project te liggen, in de richting van de Westlandsedijk. Gelet op de grote animo worden deze nieuwe woningen direct in verkoop gebracht. Koopsommen zijn vanaf ca. 285.000 euro V.O.N. De planning is om voor de zomer 2016 te starten met de bouw.

Hieronder vindt u de informatie van de woningtypes in deze fase:

 
 

 

 

 

 

 

 

 

     Sfeerimpressie type Keijser  (boven)                                                                         Sfeerimpressie type Wormskerck (boven)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Sfeerimpressie type Bronckhorst  (boven)                                                                 Sfeerimpressie type Engelen (boven)