Fase 3 UITVERKOCHT

Laatste appartement "Van Ruytenburch" is verkocht!

De appartementen op De Buitenplaats Van Ruytenburch hebben een fantastische ligging aan Park ´t Hof en en de Oude Haven in Vlaardingen. De luxe appartementen bieden prachtig uitzicht over Vlaardingen. Er is volop te kiezen als het gaat om een parkachtige ligging of een ligging aan het water, een groot balkon of een dakterras, inrichting en woonoppervlakte van 108 m2 tot en met 154 m2. Met luxe afwerking, geheel vloerverwarming, eigen parkeerplaats in parkeerkelder, eigen berginbox en natuurlijk een lift.  U kunt op korte afstand van het centrum genieten van het goede leven op De Buitenplaats.

 Type Oude Haven met uitzicht op het historische stadscentrum 


Voor ieder wat wils: 4 type appartementen 

Met zicht op water of groen heeft dit pakhuis een bijzondere relatie met zijn omgeving. Dat is volop genieten vanuit uw woonkamer, riante balkon  of zelfs royale terras. Daarbij onderscheiden de appartementen   op de bovenste lagen zich door een extra hoog plafond. Er  zijn 4  verschillende type appartementen, met elk unieke kenmerken. Welke spreekt u het meeste aan?

1.    Type Buitenplaats
Een terras tussen de 40 en 120 meter uitkijkend op het water? De appartementen van dit type zijn met recht uniek te noemen. Er zijn vier verschillende appartementen van Type Buitenplaats. Deze  vindt u terug op de 1e laag van het gebouw. 

2.    Type Oude Haven
Sla de deuren in de woonkamer open en u haalt de oude binnenstad naar binnen. Van het fantastische uitzicht en de oriëntatie naar het water kunt u ook vanaf het ruime balkon genieten.
Dit type vindt u op laag 2 t/m 4. 

3.    Type Park
De appartementen van dit type hebben een fraaie uitzicht naar de historische stadsparken. Hecht u veel waarde aan een zonnige oriëntatie van uw balkon? Dan is type P.1 zeker wat voor u! Er zijn 2 verschillende appartementen van type Park, te vinden op laag 2 t/m 4.

4.    Type Loft
Dit type bevindt zich op de bovenste lagen van de 3 pakhuizen. De uitzichten zijn hier verschillend georiënteerd, maar al deze appartementen kenmerken zich door een extra hoog plafond; de schuine kap is bij een gedeelte van de living betrokken, dat geeft een extra ruimtelijk en luxe effect.

Welke appartement u ook kiest, u krijgt altijd een huis dat hoogwaardig is afgewerkt.

Hieronder vindt u de verkoopdocumentatie:

Brochure