Fase 8 UITVERKOCHT

Wat wordt het mooi hè op de Buitenplaats van Ruytenburch?
 

Bent u ook geïnteresseerd in een woning op deze toplocatie? Op dit moment zijn de laatste 17 eengezinswoningen van dit project in de verkoop en hebben wij alle verkoopinformatie voor u op ons kantoor klaarliggen. Meld u zich snel aan voor een gesprek ? 

Het doet ons genoegen u de verkoopinformatie aan te bieden van deze luxe eengezinswoningen. In deze verkoopdocumentatie treft u achtereenvolgens aan:

Verkoopbrochure
Begeleidend schrijven met interesseformulier
Koopsommenoverzicht woningen
Koopsommenoverzicht extra parkeerplaatsen

Koop-en aannemingsovereenkomst met checklist
Algemene Voorwaarden en Algemene toelichting behorende bij de koop-en aannemingsovereenkomst
Algemene verkoopvoorwaarden voor verkoop van eigen grond
Garantie-en waarborgregeling met aanvulling deel I en deel II

Ruwbouw woonwensen lijst
Koperskeuzelijst type Bolhamer en type Adriaensen

Keukeninformatie
Sanitairinformatie
Tegelpaketten

Informatie deurpaketten Svedex  met keuzelijst
Informatie SlimWonen met keuzelijstFase 8 gelegen achter de oude Brandweerkazerne


Eengezinswoningen fase 8: Bolhamer & Adriaensen
Deze statige woningen met hoogwaardige duurzame materialen worden compleet uitgevoerd met keuken, badkamer en toilet. De woningen hebben allen een riante tuin met goede bezonning. Bent u nu al nieuwsgierig naar de eengezinswoningen? Brengt u dan eens een bezoek aan de Buitenplaats, zodat u het hoge ambitieniveau zelf kunt bekijken.

Nieuw appartementengebouw in september in verkoop 
Oktober zal er ook een nieuw appartementengebouw in de verkoop gaan dat grenst aan het park en de watertoren. Dit zijn luxe 3- en 4 kamer appartementen die met elkaar in de stijl van een voornaam landhuis gebouwd worden. De appartementen hebben een riant en zonnig terras met een prachtig uitzicht over het park en de watertoren. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw. De kleinschaligheid van deze appartementen die allen een luxe afwerking hebben maken van dit gebouw een erg fraai complex.Nog beperkt aantal andere woningen beschikbaar 
Er zijn ook nog enkele andere woningen beschikbaar zoals 2^1kap woningen en appartementen. Uiteraard hebben wij alle verkoopinformatie van deze woningen ook voor u klaarliggen.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust even contact op met Ferry Nefkens van De Witte Garantiemakelaars of één van de adviseurs van Heijmans, anders graag tot ziens op ons kantoor!