Contact

 
De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4a
3131 BK Vlaardingen
Nederland
Telefoon: 010 - 434 38 44
E-mailadres:
 
BTW: NL 0013.18.883.B01
Bankrekening: NL31ABNA0258774274
KvK nummer: 24216680
 

De Witte Garantiemakelaars

De Witte is aangesloten bij de beroepsorganisatie NVM en de marketingorganisatie Garantiemakelaars en is al 75 jaar in Vlaardingen gevestigd. Een hedendaagse werkwijze met een gedigitaliseerde en professionele werkwijze staan hoog in het vaandel, maar meer waarde hechten wij aan regelmatig persoonlijk contact met al onze klanten. Onze enthousiaste makelaars en medewerkers wonen en recreëren in Vlaardingen en omgeving en hebben daardoor een hechte band met de stad in al haar aspecten. Elk teamlid is volledig opgeleid om onze klanten van dienst te kunnen zijn in elk aspect van het proces van koop en verkoop van de eigen woning.  Wij zijn daarbij pas tevreden wanneer wij hebben kunnen bijdragen aan een het geluk van onze opdrachtgevers.

Angela, Elly, Ferry, Miep en Ysolde helpen u met plezier aan het verwezenlijken van de grote beslissing in uw leven !

Werkwijze

De werkwijze van De Witte Garantiemakelaars is gestructureerd en geheel gedigitaliseerd waardoor de medewerkers ‘in the cloud’ werken met een uitgebreid softwarepakket (CRM) van Realworks waarin alle objecten, relaties, emailverkeer, agenda, administratie, workflow en telefonie (Voip) zijn gekoppeld om kwaliteit in dienstverlening te garanderen. Al onze klanten hebben dan ook een online klantendossier om hun eigen proces te kunnen volgen. Daarnaast worden er unieke garanties geboden.

Kijkt u ook eens op onze website bij reviews voor de reacties van mensen die u voor zijn gegaan!

Persoonlijke gegevens
*
*
*
Verificatie
*
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.

Verkoper van Delftseveerweg 29 a
9

Wat ging de verkoop snel zeg. Door een scherpe prijs op de markt te zetten binnen 3 weken ons huis verkocht.

Anoniem
10

Ferry is flexibel en heeft ons erg goed geholpen. Doordat wij tijdelijk in het buitenland verbleven was dit wellicht geen standaard aankoop, maar alle medewerkers van De Witte deden alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Ook bij vragen nadat de overdracht heeft plaatsgevonden, kregen wij alle medewerking. Klasse!

Cecile Brederode
7

We zijn erg tevreden met de rodleiding en informatie en communicatie van de makelaar.

Lees meer
Terug
Recent bekeken